неделя, 21 октомври 2007 г.

Team Movement

Не знам за вас, но на мен ми писна. Всеки ден виждам деца (а и не само), които тренират грешно, независимо дали става въпрос за па� ***стрийт трикинг, фрийрън и т.н.. Виждам как падат и се нараняват изключително лошо. Виждам как си навличат контузии, които ще ги преследват цял живот. И не само това. Писна ми да виждам караници по форуми. Безсмислени теми, които по скоро пречат отколкото да помагат. Интриги, спорове и кавги, които нарушават добрия дух. Не мога да повярвам, че се създава толкова много напрежение и то... без особен смисъл. Омръзна ми да гледам видео клипове на хора, които се занимават с това за да са популярни сред връстниците си, а не за удоволствие и развитие. Всички тези неща показват само 1. Па� ***фрийрън, 3рън, стрийт трикинг и каквото искате още... Всички тези дисциплини са тръгнали по грешни пътища. И по-лошото е, че една голяма част от хората не си мръдват пръста и не правят нищо по въпроса. А какво да се направи винаги има.

За това няколко човека подкрепяме една обща идея. На кратко казано - Team Movement. Това не е отбор. Не е движение. Не е организация, общество, политическа партия и така нататък. Това е обединение на хора, които искат да са част от решението, а не част от проблема. Които мислят, че могат да направят нещо, а не само да критикуват. Това са хора, които ясно виждат проблемите и мислят, че могат да помогнат. А помощта може да дойде по много различни начини - под формата на видеота, статии, тренировки, workshop-и... Ние искаме да направим нещо по въпроса!

Към нас може да се присъедини всеки, който се занимава сериозно с избраната от него дисциплина. Ако не сте сериозни, а скачате "за пичките" или нещо от сорта... Няма смисъл. Няма значение на какво ниво сте - стига да сте съпричастни с каузата и идеите. Могат да се присъединяват цели отбори, самостоятелни и отделни хора... Всеки, който мисли, че може да помогне. Всички ще се включват в проектите на Team Movement - документални филми, туториали, тренировки с обяснения... Каквото е нужно, за да може нещата да вървят нагоре.

Независимо дали става въпрос за цял отбор, хора със и без отбор... Стига да ви пука за каузата и сте сериозни сте добре дошли. Ако искате да се присъедините към Team Movement - пишете лично съобщение на някой от нас.

Можете да проверите ето този сайт :
http://www.myspace.com/ team_m0vement
или да пишете на този mail :
-email-

Като начален проект ще се провеждат тренировки, чиито ден и час ще се уточняват чрез mail. Ако някой иска да посети тренировка и да тренира с нас (без никакви учители, уроци и такива неща... просто се събираме и тренираме), нека пише на този мейл. Времето и мястото ще се уточняват. Възможности за подобни тренировки за сега има в Бургас, Шумен, Казанлък и София. Но проектите на Team Movement няма да се заключават само в тези тренировки.

За въпроси относно тренировките или за Team Movement като цяло пишете тук, на ЛС или на посочения mail.

P.S.: Съжалявам, че стана малко като реклама.
P.P.S.: Да, да знам, че това с мейлите прилича на ParkourCoaching, но ако настоявате няма да е с мейли Пък ние няма да е се обучаваме, а просто ще тренираме заедно.
P.P.P.S.: Хората, които искат да участва, подлежат поне на преценка от вече записаните. Така, че колкото и да е свободно това начинание, поне ще се избягва записване от типа "тфа ме кефи, вътре съм". Сори, просто искаме да избягаме от подобно "автоматично" записване.


Хора, които ще помагат на тренировките :
София- skuji, mar7o, koko
Бургас- Team Free Will, Vault Breakes Crew, Dama Pika
Шумен- ShadoWSeeker
Казанлък- Moonrage



Ако няма желаещи - тренировката ще е свободна. Дано се намерят все пак. Защото така като гледам хора, които сме си от Team Movement (и щом сме си от дадения град се виждаме често) ще си тренираме заедно.

Ние не искаме популярност или известност. Искаме другите да се учат от нашите грешки. Очакваме вашата подкрепа."
By Highest

П.П.Статията не е моя, самата идея също, но реших, че ще е добре и тук да я има.

Няма коментари: